Какво да очаквате от настаняването си бизнес хотел?

Бизнес туризмът все повече се разраства в нашата страна, но в България все още няма достатъчно подробна информация онлайн за особеностите, свързани с този вид туризъм. Всеки турист има очакванията хотелът, който е избрал, да му предостави необходимия комфорт и лукс по време на почивката му там. Клиентът на бизнес хотел, обаче, има завишени очаквания, включващи по-просторно стая с повече удобства, повече тишина и спокойствие, бърза интернет връзка, достатъчно добро осветление в стаята и всичко останало, което може да съдейства за ефективна работа.

Очакванията на чуждестранните бизнес туристи

Чуждестранните клиенти на бизнес хотели разчитат на услугата посрещане от летището, както и изпращането им при отпътуване. Това им гарантира бързия и лесен превоз до избрания хотел. За да са в крак със тези изисквания, съвременните бизнес хотели в България действително предлагат такива услуги и много допълнителни удобства. Ето някои от тях:

Луксозни апартаменти

Такива удобства са луксозните апартаменти, предназначение за клиенти, които предвиждат по-дълго настаняване. Това спестява на госта необходимостта да наема недвижим имот за престоя си, където едва ли би могъл да получи някакво обслужване.

Предлагани услуги

Всеки бизнес хотел предлага редица услуги на своите гости, сред които са химическо чистене, събуждане по телефона, рум-сервиз, пране, гладене и др.

Достъпни за гостите на хотела удобства

Нещо повече, хотелът предлага удобства, от които гостите да се възползват денонощно – спа център, масажна, фитнес салон, фризьорски салон, ресторант, билярд клуб, басейни и много други.

Провеждането на бизнес събития

Бизнес хотелите предлагат и всички необходими условия за провеждането на малки или големи бизнес мероприятия. Такива са например фирмените обучения, бизнес презентациите, конференциите, семинарите, симпозиумите, делови срещи и др. Това означава че всеки гост, който посещава тези събития, може да бъде настанен в същия бизнес хотел на преференциални цени.

Еднодневни екскурзии и разглеждане на забележителности

При пристигането си в бизнес хотел, чужденецът или гостът на града може да получи достатъчно информация на  регистратурата, която да го ориентира за местоположението и особеностите на района. Тук може да научи повече за различните видове услуги, предлагани наблизо, както и за забележителности и значими обекти, до които може да пътува. Много от бизнес хотелите предлагат и еднодневни екскурзии до такива забележителности в или извън града, което е чудесна възможност за един бизнесмен да се разтовари от натоварения си график и ангажименти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *