Невероятно преживяване с богата и интересна Новогодишна програма в хотел

празненства в хотел 4 звезди

Ако считате, че празнуването на Нова Година у дома е отегчително, ако сте се уморили да празнувате този празник пред телевизора и искате този път това да е различно и запомнящо се преживяване, тогава Новогодишното предложение на изискан хотел е точно за вас. Хотелът гарантира доброто ви настроение през цялата вечер, прекарана в приятна компания, изискана обстановка и богата Новогодишна програма.

Оставете скуката у дома и приемете това Новогодишно предизвикателство, докато все още има места. На Новогодишната програма са добре дошли всички – от малки до големи, а след нейното приключване няма да е необходимо да се грижите за вашето пътуване обратно до дома. Хотелът предлага настаняване в предпочитан от вас вид стая срещу доплащане на изгодни цени.

Какво е включено в Новогодишната програма?

Програмата, която очаква гостите си в 20:00 часа на 31 декември 2018 г., е изключително динамична и изпъстрена с много приятни изненади. Времето ще мине неусетно с подготвеното DJ парти, което ще ви забавлява, докато се наслаждавате на всяка хапка от празничната вечеря на бюфета, приготвена от майсторите-готвачи в ресторанта. Новата Година ще бъде отбелязана със специална Новогодишна заря.

За най-малките е предвидена специална празнична програма, ръководена от опитен аниматор. Всички деца до 12 години ще участват във весело детско парти, където ще отпразнуват Нова Година в компанията на други деца, с много игри, смях и веселие.

Но изненадите не свършват до тук: гостите на специалното събитие ще могат да се възползват от всички удобства и екстри на хотела напълно безплатно. Те включват:

  • Ползване на безплатен паркинг
  • Ползване на фитнес залата
  • Сауна процедури
  • Парна баня
  • Ползване на закрития басейн
  • Джакузи

Тъй като освобождаването на стаята е късно – до 14:00 ч, в първия ден от новата година ще можете да отделите специално време за себе си и да се възползвате от тези безплатни предложения на хотела.

Подарете си това Новогодишно приключение, като избягате от монотонността на ежедневието и се насладите на истински празничното настроение, за което ще се погрижат професионалистите в хотела. За да сте сигурни, че вашите места са запазени, можете да направите предварителна резервация. Новогодишната нощ обещава да бъде неповторима!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *