Оценката на бизнес хотел

Столицата е град, който предлага много места за настаняване от всякакъв тип. Той е дом за много хотели както от световни вериги, така и местни брандове. Изборът на подходящо място за настаняване на все по – сериозно нарастващият сегмент на бизнес туристите е особено труден. Бизнес хотел в София може да се намери почти във всяка част на града – от центъра до покрайнините. Някои от местата са широко известни и техните имена са придобили гражданственост, други не чак толкова популярни. Какво обаче значи оценката на бизнес хотел в София и наличието на награда?
Признанието не е всичко.
Когато един клиент влезе в избран от него бизнес хотел в София, той създава своите първи впечатление от посрещането. И ако то не е на съответното ниво, той може да остане разочарован. При посещение на сайта на хотела, още преди резервацията клиента може да провери какво се предлага и да прецени дали това е неговото място. Когато има някоя награда, с която хотела се гордее, клиентът я вижда и повишава доверието си. Сред най – престижните награди в хотелиерския бранш са тези на Българската хотелска и ресторантьорска асоциация. Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация връчва своите годишни награди повече от 20 години. Призовете са доста оспорвани, тъй като се отнасят за места за настаняване в различни категории. Награда от асоциация от такъв ранг показва, че зад съответния хотел стои сериозна екипна работа, която се вижда и оценява.
Награда от онлайн потребителите за бизнес хотел в София
Онлайн потребителите също имат думата при определянето на положителната или отрицателната нагласа към даден хотел. Най – големите световни онлайн платформи имат рейтингова система на базата на която един хотел е оценен като много добър или много лош. Тези оценки се основават на реални посещения и истински впечатления. Доколко едно подобно нещо би оказало влияние върху избора или отхвърлянето на даден бизнес хотел в София? Зависи от личната преценка на клиента и неговото отношение към възможността да попадне на лошо място, въпреки коментарите в платформата. Оценката на един хотел от дадена платформа като „Най – добър потребителски рейтинг“ или „Най – добри оценки, получени от посетителите и потребители“ на съответното място със сигурност значат много за бъдещите посетители. Те знаят, че този бизнес хотел в София не само предлага очакваното обслужване, но и отлична оценка в съотношението цена – качество.
Не само награди, но и интернет репутация.
Доверието в коментарите на интернет потребителите нараства сериозно. Проучване на едни от големите интернет портали за онлайн резервации от 2014г. показва, че 53% от хората не биха резервирали хотел. Освен физическите награди, които един бизнес хотел в София може да получи за положените усилия има и малкия детайл на интернет репутацията. Това е средство, благодарение на което повечето потребители пристигат в конкретния бизнес хотел в София и знаят, че техните очаквания със сигурност ще бъдат покрити.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *