Фирмено парти хотел Студентски град

Фирменото парти безспорно е едно от събитията, които държат под напрежение цялата компания. Мястото на провеждане трябва да бъде подбрано внимателно, за да не се получи неприятното усещане у служителите, че само се „отбива номера“. Много компании избират обикновен ресторант със стандартно меню и правят резервация за съответния брой хора. Други залагат на качеството и достъпните забавления наблизо. Този вариант най – добре се реализира при резервиране на хотел в Студентски град. Въпреки голямото разнообразие на места за фирмени партита в столицата, една от най – популярните дестинации за забавления определено е Студентски град. Провеждането на фирмено събиране в хотел в Студентски град е много интересна идея. Разбира се има няколко предимства в този вариант, особено ако колектива е по – млад и обича обиколките по дискотеките.
Какви са предимствата на провеждане на фирмения банкет в хотел в Студентски град?
– Възможност за избор на кетъринг. Ако след официалната част колектива възнамерява да се премести в някоя от съседните дискотеки най – добре е по – лека храна. Ресторантите могат да предложат вкусен кетъринг, така че гостите да се почувстват сити, а в същото време да са опитали много вкусотии. От друга страна кетърингът дава възможност на хората от екипа да се опознаят и да се отпуснат в неформална обстановка, извън своите преки служебни задължения.
– Присъстващите, които не са града има къде да пренощуват. Хотелите в Студентски град обикновено имат бърз достъп както до пътищата към центъра, така и към тези за извън града. При фирмено парти обаче варианта да се шофира през нощта или в ранните часове на деня не е препоръчително. От една страна заради умората, от друга заради повишената емоционалност. Всички хотели в Студентски град и около него предлагат варианти за комплексна резервация – фирмено парти и нощувки за определен брой хора – предварително подаден от компанията. Така всички служители имат възможност да се забавляват колкото поискат, да починат и чак след това да си тръгнат.
• Много възможности за развлечения. Хотелите в Студентски град печелят точки пред останалите с близостта си до някои от най – хитовите дискотеки и заведения за забавление в София. Не е за пренебрегване и факта, че много от закусвалните за бързо хранене работят денонощно.
• На разположение са пълен набор от консумативи и оборудване. Ресторантът на четиризвездният хотел има пълен комплект от прекрасни съдове за сервиране, които отговарят на най – високите стандарти. Персоналът е обучен и отлично подготвен за посрещане на всяко мероприятие, без значение от броя на гостите или консумираната храна.
• Хотелите в и около Студентски град имат отлична локация за привижване. Удобните артерии като Цариградско и Симеоновско шосе и двата автобуса, който достигат до центъра на града, както и близостта на метрото дават много начини за придвижване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *