Предимства на градски бизнес хотел

Лоби бар в градски бизнес хотел Оливс

Винаги очакваме с нетърпение пътуването – било то по делови въпроси или с цел почивка. Как да се застраховаме обаче от разочарования при престоя в хотела? Подготвили сме няколко важни акцента, които отличават един градски бизнес хотел и за които ще ви разкажем в следващите редове.

Местоположението:

Да, то винаги е пункт номер едно по важност при избор на хотел. Правилно подбраната локация би спестила време и неудобства в бъдеще. Залагайки на градски бизнес хотел, се възползваме от предимствата на градската среда – обществен транспорт и таксиметрови услуги. А ако обичате дългите пешеходни разходки, то определено ще намерите приятен градски парк в близост.

Обслужване на високо ниво:

Бизнес хотелите се славят със своя висок стандарт на обслужване и специална грижа към гостите. Всички малки допълнителни екстри, за които е помислено превръщат престоя в приятно преживяване.

Гъвкавото време за настаняване и напускане, възможността за събуждане по телефона, както и химическото чистене и пране са от изключителна важност за един бизнес турист. Наличието им на една ръка разстояние изключително улеснява често пътуващите гости.

Комфорт и висококачествено обзавеждане:

Туристите предпочитат комфорта и качественото функционално обзавеждане. Често след дълъг делови ден, единственото от което се нуждаят е уютен апартамент, легло с удобен матрак и приятна атмосфера. Гарантирани условия за спокойствие и пълноценна отмора след работните ангажименти. Всеки апартамент в бизнес хотела е обзаведен освен удобно и много функционално. Там деловият турист ще намери обособен работен кът, където да довърши служебните ангажименти на тишина и усамотение. Скоростният интернет и наличието на кухненско оборудване също са от значение за гостите.

 Възможност за релакс и презареждане:

Всяко пътуване може да бъде съчетание на полезно с приятно. Това е сигурно, когато говорим за престой в градски бизнес хотел. Задължителните зони в хотел от този тип и ранг от четири звезди, включват добре оборудван и богат на процедури Спа и уелнес център. За перфектен завършек на работните ангажименти, бизнес туристите често предпочитат да се отдадат на спа наслади и релакс.

Храна:

Пътуващите бизнес туристи често са далеч от дома. За тях е ежедневие да се хранят навън или в ресторанта на хотела, в който са отседнали. Бизнес хотелите разполагат със заведение за хранене, в което присъства интернационална кухня. Стилна атмосфера, модерен дизайн и неустоими кулинарни изкушения задоволяват вкусовете и галят сетивата и на най-капризните гости.

Програма за лоялност:                

Почти всички бизнес хотели предлагат специални условия за своите редовни гости. Програмата за лоялност предоставя възможност за дългосрочни взаимоотношения и взаимна полза на бизнес туристите и хотела.