Четиризвездният Бизнес Оливс Сити Хотел в пълния си блясък на своя I-ви Рожден Ден

Четиризвездният Бизнес Оливс Сити Хотел в пълния си блясък на своя I-ви Рожден Ден, организиран като I-вото Корпоративно Парти, в чест на всички свои лоялни клиенти, партньори и приятели! Защото:

“НАШИТЕ ГОСТИ СА НАШИ ПРИЯТЕЛИ”

В края на месец юни Olives City Hotel отбеляза своя Първи Рожден Ден под мотото „I-во Корпоративно Парти” за всички свои лоялни клиенти, допринесли за утвърждаването му като градски бизнес хотел. На събитието, рожденикът постави началото на традицията, всяка година да организира Корпоративно Парти в чест на своите гости и приятели, като ги номинира в различни категории и раздава подаръци, награди, грамоти и плакети на най-отличилите се през годината негови партньори.

Всички гости, уважили събитието на стилния домакин Olives City Hotel, се потопиха в атмосферата на прекрасната празнична вечер, като се насладиха на интересната програма с много награди и игри, а за най-изявените партньори и гости на хотела, специални грамоти и плакети. Ненадминатата и елегантна обстановка на Olive’Sea Restaurant идеално допълни усещането за идващото лято в съчетание с много вкусни блюда от новаторски поднесените хапки на Главния готвач Шеф Дойчинов, специално подбраната от управителя на ресторанта Иво Гаврилов, селекция от изискани и охладени вина и разбира се – екзотичната сангрия по оригинална “Olives” рецепта, бяха предлагани на всеки гост на фона на приятен музикален акомпанимент на пиано.

Слоганът на хотела: „Нашите гости са наши приятели“, беше безупречно потвърден, защото всеки гост почувства отново личното отношение и внимание, с които екипът на Olives City Hotel удостои всеки един от присъстващите партньори. Гостите взеха участие в проведените игри с много смях и забавление, като символично запълниха всеки месец от календара на отминалата година и си спечелиха различни приятни и полезни награди, предоставени от домакините на събитието.

В разгара на празничната вечер, любезният домакин в лицето на Генералния Мениджър на Olives City Hotel – Ивелина Иванова и нейния мениджърски екип, запечатали събитието с много приятелски усмивки, нови идеи за бъдещето и спомени от I-я прекрасен Рожден Ден на фона на нежните Боса Нова изпълнения, благодари на своите гости и приятели, уважили с присъствието празника на хотела, с пожелание да продължават да се усмихват и да работят заедно още по-успешно и за напред.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *