Семеен празник в градина с басейн

Спа зона в луксозен хотел в София

Личните празници са сред най – запомнящите се моменти за всяко семейство. Събирането на най – близките в уютна и приятна атмосфера прави празника още по – приятен. Отдавна отмина времето, в което семейните тържества се провеждаха само у дома. Вече много ресторанти и хотели предлагат домакинстване на семеен празник. Едно такова много подходящото място е бизнес хотел.
Лятна градина
Наличието на лятна градина в бизнес хотел, избран за посрещане на личен празник придава допълнителна възможност гостите да се чувстват добре. Приятната прохлада на планината и хапването на открито са особено добро решение за горещите летни месеци. Семеен празник в градина с басейн създава изключителен уют и топлота при провеждане на събитието. Зеленината и отличната поддръжка на градината обгръщат гостите със своята чистота и нежност. Наличието на допълнителни екстри като фонтан например дават допълнителна свежест на градината и потапят гостите в още по – приятна и уютна атмосфера.
Басейн
Когато в летните горещини има нужда от прохлада има и решение – басейн. А когато семейното тържество е съчетано с градина и басейн, какво по – хубаво?! Релакс край басейна и след това хапване на открито в градина – приятно съчетание на почивка и апетитна храна. При резервация за семеен празник в градина с басейн, трябва да се вземе под внимание факта, че има възможност както за резервиране на маси в градината, така и за оформяне на коктейл. Разбира се е задължително да се провери капацитета на хотела за подобни тържества. Все пак става дума за семеен празник и броят на гостите обикновено не е голям. Съчетанието на семеен празник в градина с басейн е интересно и не много места има възможността да домакинстват на подобно събитие.
Меню при провеждане на семеен празник в градина с басейн
Хапването е съществена част от всяко семейно тържество. Разбира се подборът на храна може да бъде различен в зависимост от предпочитанията както на домакините, така и на гостите. Единият вариант е поръчка и оформление на семейния празник в градина с басейн както коктейл. Това не изисква от гостите да сядат да определени места, а само да си хапват от поднесените на коктейлните маси вкусотии. Другата опция е предварително подбрано меню, съгласувано с готвачите в ресторанта и поднесено на гостите.
И при двата варианта морската кухня би била много добра идея. Храните от Средиземноморската кухня са много вкусни, леки и приятни и много подходящи за горещото време през лятото. А и именно лятото е сезона, в който се препоръчва минимална консумация на мазнини и тежки за организма храни. А какво по – хубаво от семеен празник в градина с басейн и апетитна средиземноморска кухня, приготвена и поднесена от професионалисти?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *