Кафе паузи и кетъринг при събитие в бизнес хотел

Подборът на бизнес хотел в София за провеждане на различни събития си има своите предимства. От една страна наличието на различни по големина конферентни зали позволява провеждане на мероприятия както с малко, така и с повече гости. От друга домакинстването в бизнес хотел в София дава възможност за комбиниране с различни други услуги извън основното събитие. Подобни допълнения често са кафе паузи и кетъринг. Вариантите за почивки и подкрепяне с лека закуска или пък организиран обяд са много и всичко зависи от събитието, неговата продължителност и програма.
Кафе паузи в бизнес хотел в София
Столицата е предпочитана дестинация за домакинстване на различни събития – лекции, семинари, обучения, курсове. Често, по време на такива мероприятия се правят почивки за подкрепяне на гостите с кафе или вода, свободни дискусии по темите на събитието и други. Когато едно такова мероприятие се организира в бизнес хотел в София може да се направи предварителна договорка с домакинстващото място и на гостите да се предложат различни разхладителни и ободряващи напитки. Обикновено мястото на кафе паузите се определя от организаторите и това често е времето между два отделни модула на събитието. Така по – лесно се прави прехода от една тема към друга. Когато има и малки изкушения като сладки например гостите ще се чувстват не само одобрени, но и подкрепени. Добре е при кафе пауза да се подготвят както топли, така и студени, и безалкохолни напитки за да може да се покрият изискванията на повечето гости.
Кетъринг
Добре е да се помисли и за поднасяне на някакъв вид храна, когато събитието е по – продължително, като например през целия ден. Няма значение дали е корпоративно обучение, отворен семинар или лекция, на която присъстват много различни хора, които не са част от една организация. Вариантите за поднасяне на кетъринг обикновено са около обяд, а менюто може да бъде разнообразно и съобразено с предпочитанията на гостите или предварително подбрано от организаторите. Предварително подбрани менюта може да се поднесат както в ресторант на избраният бизнес хотел в София, така и в градината – ако мястото разполага с такава. Всичко зависи от организацията и програмата. Важно е да има подкрепа за участниците с храна, особено ако събитието продължава цял ден и гостите ще бъдат ангажирани с него. В зависимост от възможностите на организаторите и техните желания гостите може да се насладят както на типичните парти хапки, така и на по – специфични менюта като сандвичи и салати, приготвени за всеки гост по отделно. Предимството на поръчката на кетъринг от ресторанта на избрания бизнес хотел в София е прясно приготвената и поднесена храна, в точно определения за това час.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *