Тийм билдинг в хотел

тийм билдинг в четиризвезден хотел

Провеждането на тийм билдинг в четиризвезден хотел, е чудесен начин да възнаградите служителите си и да спомогнете за насърчаването на стабилни работни взаимоотношения. Събитията, които са забавни и мотивационни, помагат за сплотяването на колектива, създаването на приятелства и изграждане на доверие между служителите. Това от своя страна, ще доведе до по-лесни отношения, по-добра комуникация и по-висока продуктивност, в дългосрочен план. Както сами разбирате, това е една важна инвестиция, която трябва да направите, затова е необходимо да положите усилия и да организирате ефективен и интересен тийм билдинг.

Как да организирате резултатно корпоративно събитие?

Преди всичко, си поставете цел. Какво искате да постигнете с Вашия тийм билдинг? Например, може да награждавате служителите си за проект, който са завършили успешно или искате да постигнете по-добра комуникативност, и мотивация в екипа?

След като сте изяснили целта си, е необходимо да определите бюджет, време, което е удобно за Вашите служители и да изберте подходящо място, което е достъпно за тях. Разбира се, трябва да планирате нещо интересно, приятно и конкурентно, за да сближите хората, но също така трябва да вземете предвид средната възраст, способностите на групата, интересите и т.н. Добра идея, е да осигурите обяд, закуска, вечеря и напитки през цялото време на дейността.

Четиризвезден хотел – перфектното място за Вашето тийм билдинг събитие

Когато организирате корпоративно събитие, се сблъсквате с много решения. Изборът на място обаче, е единственото решение, което ще има най-голямо въздействие върху вашето събитие.  Ако изберете мястото правилно, Вашата проява може да постигне невероятен успех в бизнеса и положителни работни отношения между служителите. Хотелите 4 звезди могат да бъдат чудесни домакини на тийм билдинг събития. Те предоставят комплексно обслужване на „едно гише“ и отговарят на всички изисквания за събития.

Какво може да предложи един хотел 4 звезди?

Качествените четиризвездни хотели могат да ви осигурят едно незабравимо тийм билдинг изживяване. Какви удобства могат да ви предложат те?

  • Настаняване в луксозни стаи и апартаменти, които са проектирани и оборудвани да отговарят на стандартите за хотели 4 звезди.
  • Четиризвездните хотели, обикновено разполагат с безплатен паркинг. Това може да бъде от съществено значение, особено когато провеждате тийм билдинг в по-голям град.
  • Спа център, където вашият екип може да се наслаждава на сауна, джакузи, басейн или масаж.
  • Четиризвездните бизнес хотели, обикновено имат на разположение просторни и добре оборудвани конферентни зали, както и безжичен интернет достъп.
  • Ресторант и лоби бар, където могат да ви бъдат осигурени храна и напитки през цялото време на вашия престой. Освен това, тези места са подходящи за провеждане на срещи, тийм билдинг игри или фирмени партита.

Предлагайки всички тези съоръжения и възможности под един покрив, хотелът 4 звезди идеалното място за провеждане на тийм билдинг. Освен това, хотелите могат да предоставят редица пакети, които отговарят на вашите индивидуални изисквания.