Хотел в студентски град София

business-hotel-four-star-sofia-receprion

Предстои ви бизнес пътуване и ще отседнете в хотел в студентски град София? Защо не. Строителният бум е променил този жилищен квартал до неузнаваемост. Ако сте били там преди години или слушате разговори за него между столичните младежи, ще останете с впечатлението, че това е купонджийско място, което по никакъв начин не може да ви привлече. Тук обаче грешите.

История и развитие на квартала

Първоначално е замислен като проект  за район с жилища за студенти. Постепенно се доразвива и започват да се появяват в големи количества заведения за хранене, нощни клубове и други развлечения. Столицата много се е променила през годините и студентски град не е изключение. Макар и все още районът  да е дом на десетки студенти, които идват всяка година, за да се обучават в престижните университети, това е само част от лицето му. Животът в тази част на града има своя специфична динамика. Днес кварталът е обогатен с много нови жилищни сгради и търговски площи. Облагородени са зелени площи, обособени са паркове и спортни площадки. Не липсват и бизнес центрове и хотели. Хотел студентски град към настоящия момент е предпочитано място. Един по-задълбочен анализ ще ви докаже, че тази локация разполага с доста предимства. 

Хотел в студентски град – предимства

Като постоянно променящ се и търпящ развитие, студентски град започва да привлича все по-вече бизнесите и инвеститорите в недвижимости. Днес наличието и разнообразието при избора на хотел студентски град придава един малко по-делови облик. Локацията е голямо предимство със своята близост до планината. Красотата на Витоша се разгръща през прозорците на високите етажи. А свежият въздух се разнася наоколо.

Всеки хотел в студентски град може да предложи на своите гости възможност за паркиране. Удобният градски транспорт е друг голям плюс при избора на място за отсядане. Района е добре обезпечен с редовни маршрути и изобилие от таксиметрови услуги. Логистично възлово разположен в близост до ключови пътни артерии в Софийската градска среда. Разнообразието от питейни заведения и ресторанти ще гарантира възможността да си изберете подходящото за вас приятно вечерно заведение. И последно, но разбира се не на последно място, ако сте купонджийска душа, облечена в строг костюм, която денем работи, а нощем се забавлява, отново сте на правилното място. Има голяма вероятност да прекарате престоя си в района и да не разберете,че ги има, докато не се озовете на една конкретна уличка. Голяма част от баровете и дискотеки можете да откриете съсредоточени именно там.

Хотел в студентски град – удобства

Не си мислете, че щом е хотел студентски град, то качеството на обслужване и престой ще е ниско. Поради засиления интерес на бизнеса и бурното развитие на района в тази насока, висотата на хотелите е доста добра. Бизнес хотел от ранга на 4 звезди е често срещано предложение. Комфорта и удобствата са напълно гарантирани. А наличието на обособени зони за конференции и релакс, предполага и възможността за съчетаване на почивка с делово пътуване. Интериорът обикновено е изпипан до последния детайл. Ресторантът, барът и страхотната просторна градина са галантни хостове за гурме вкусове и специалитети. Изисканата атмосфера и стилен дизайн деликатно кореспондират с професионалното отношение и високо ниво на обслужване.

Хотел студентски град е удобен, достъпен, комфортен и често предпочитан избор на място за престой в столицата. Потопете се в новия облик и атмосфера на квартала.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *