Четиризвезден хотел – 10 плюса на конферентната зала

конферентна зала в хотел Оливс

Четиризвездният хотел определено е едно от предпочитаните места за престой на туристите, особено на тези, които пътуват по бизнес. Много често именно четиризвездните хотели домакинстват на различни по рода си мероприятия като конференции, срещи, семинари. Хотелите, които имат работещ и добре обзаведен конферентен блок определено печелят предимство пред тези, които нямат. Ето 10 предимства на четиризвездните хотели с конферентни зали.
1. Помощ при организирането на събитието. Четиризведният хотел често е домакин на много събития с различна големина – от малки фирмени обучения до големи мероприятия като конференции и семинари. Този опит е от огромно значение, защото персоналът придобива поглед върху целия процес и е в помощ при организирането на всяко следващо събитие.
2. Приятелски настроен и високо квалифициран персонал. Гаранция за успешно провеждане на всяко мероприятие и професионално изпълнение на всички нива по организацията
3. Достъп до цялото оборудване на конферентния блок. Четиризвездният хотел, който има конферентни зали обикновено предлага и съответното оборудване за провеждане на мероприятията. То е на разположение на домакините и те сами преценяват от какво точно ще имат нужда.
4. Офис услугите като принтиране, копиране, сканиране, предоставяне на различни канцеларски материали. Дребни наглед неща, но не се знае в кой момент точно ще се наложи да се прибегне до тях. В четиризвездния хотел те са достъпни за гостите и могат да се поръчат и предварително.
5. Резервация на стаи. Освен организирането на мероприятието четиризвездият хотел предлага и стаи за гостите. Участниците могат да се настанят и да използват паузите за да си починат и да се подготвят за следващите си ангажименти през деня.
6. Достъп до допълнителните услуги предлагани в хотела като фитнес, СПА център, лоби бар.
7. Възможност за обиколка на града. Четиризвездният хотел може да осигури на гостите информация за предстоящи интересни събития в града, помощ при транспорта до там или наем на автомобил, или такси. С предварителна заявка гостите може да се разведат и из забележителностите на града с професионален екскурзовод.
8. Кетъринг и вечеря. Четиризвездният хотел предлага не само конферентни зали и блок с необходимото оборудване, но и възможност за предлагане на храна. За някои събития по – подходящ вариант е кетъринга, но за други вечерята е най – добрата опция за разпускане след тежък ден. Храната е прясна и запазва вкуса си, защото е приготвена на място и е свежа.
9. Всичко, което е нужно е на едно място. Конферентните блокове на четиризвездните хотели са напълно обезпечени откъм оборудване. Това спестява проблеми от рода на закъснели или липсващи доставки на канцеларски материали или други подобни дребни, но неприятни изненади.
10. Разнообразни конферентни зали. Различните по големина конферентни зали предлагат разнообразни варианти за настаняване както на малки групи, така и на големи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *