Хотел в студентски град – предпочитана локация

Студентски град в район студентски на София е познат сред столичани като кварталът на висшистите. Наличието на шест висши учебни заведения го определя като университетски център, но не само. Перспективното местоположение и удобна инфраструктура е предпоставка за привличане на много строителни инвеститори. Последните години се характеризират със строителен бум, като жилищните кооперации отстъпват предимството на бизнес сгради и хотели. Подходящ хотел в Студентски град е чудесен вариант за настаняване.

Към днешна дата студентски град съвсем е преобразил своя лик. Стратегическото му разположението, както и близостта му до основни входно-изходни пътни артерии на столицата в съчетание с развития вътрешноградски превоз го прави предпочитана локация при избор на бизнес хотел или място за конференции. Бизнес събития от града и страната се помещават в центрове като Бизнес парк София и Интер Експо център или в неотстъпващите по нищо четиризвездни бизнес хотели в района.

Място

Хотел в студентски град ще предпочетете, ако за вас са важни спокойната атмосфера и чист въздух далеч от централния столичен шум. Допълнителни плюсове на местоположението са съседството с Витоша и красивите гледки, които се разкриват към планината. И ако планирате своето работно пътуване, то имате страхотната възможност да съчетаете полезността от работния процес с приятната бизнес обстановка.

Bleasure = Business + Pleasure

Ако фокусът на вашето пътуване е активна почивка, то не бива да отписвате хотелите в студентски град. Зелените градски площи на парковете Студентски и Ловен са приятно място за разходка, а в непосредствена близост са и Зимният дворец на спорта и зала „Христо Ботев“. Наред с другите предимства, които споменахме, винаги има на разположение таксиметрови коли и градски транспорт, чрез които можете лесно и бързо да се придвижите до друга локация в града. Любителите на развлекателни заведения също биха предпочели този столичен квартал, поради голямото разнообразие от заведения и ресторанти.

Независимо дали осъществявате избор на хотел за вашето бизнес пътуване или планирате своята почивка, възможностите които предлагат хотелите в студентски град са на професионално ниво и биха отговорили на високите клиентски очаквания.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *