Оливс Сити Хотел получи приз за висок рейтинг на Guest Review Awards 2016 на Booking.com

Още един повод за гордост – Оливс Сити Хотел получи приз за висок рейтинг на Guest Review Awards 2016 на Booking.com
Признанието за добре свършената работа в туризма не винаги се измерва само във финансов аспект. Полученото преживяване няма цена, а доброто посрещане е неизменна част от качествената туристическа услуга. За изключително кратко време Оливс Сити Хотел доказа, че да си много добър в нещо не значи задължително да носиш известно име, което да ти проправи път. Трудът и старанието на екип от прекрасни специалисти, които се стремят към съвършенство в своята работа дават отражение в поредното признание:
Оливс Сити Хотел получава специална награда Guest Review Awards 2016 от най – големия портал за онлайн резервации – Booking.com. Призът е базиран на високата оценка от 9.2 точки дадени от гости на хотела. Показател, който не се базира на субективната преценка на жури или на комисия. Оценката се базира изцяло на мнението на реални хора, които са били гости в Оливс Сити Хотел през 2016г.
Един бърз поглед в Booking.com показва, че подобна оценка се постига с много труд, усилия и старание. Не случайно слоган на наградата е „Great guest experiences happen here“. Доволният гост е много повече от клиент. Той остава верен приятел и партньор в бъдещето. А клиентите на Оливс Сити Хотел показват, че оценяват старанието и цялостната работа на екипа.
Оценката се формира на база реално посещение на клиента в хотела. След своя престой гостите могат да дадат мнението си за чистотата на стаите, комфорта, удобствата, цялостното обслужване. Всеки посетител може да даде становище за плюсовете и минусите на посещаваното място и по този начин да формира рейтинга на хотела. Крайната оценка се базира изцяло и само на потребителски рейтинг.
За всички членове на екипа на Оливс Сити Хотел е огромна чест получаването на такава оценка. Това значи, че всички гости са оценили старанието и желанието за максимално задоволяване на клиентските очаквания. Отличието е знак за високото ниво на работата на целия персонал. Всеки гост, който посети Оливс Сити Хотел ще знае, че на това място го очакват много приятни изживявания, приятни моменти и още по – приятни изненади.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *