Организация на събитие в хотел 4 звезди с ивент мениджър

питиета на официално събитие

Като важен инструмент от маркетинговата и комуnикационна стратегия на всяка компания е провеждането на различни по вид и големина мероприятия. Каква е асоциацията ни като стане дума за събитие? Дълга подготовка, много изисквания, безсънни нощи и разбира се нерви. А дали обезателно е така?!

Организацията нa събитие в хотел 4 звезди е трудоемка работа наистина. Провеждайки своето тържество или конференция в тази изискана и делова атмосфера, вие трябва да отговорите на висотата и професионализма на хотела. Добрата новина е, че съществуват професионални организатори, трака наречените events мениджъри. Тяхната основна дейност обхваща комплекс от знания и специфични умения за подготовка, управление и цялостно проследяване и менажиране на събитието. Всичко се случва така, че вие не се притеснявате за нищо.

Какво представлява event мениджър-а

Както всяка дейност, така и за тази си има определени изисквания и специфики. Изключително голяма е разликата между организирано и спонтанно събитие. Всеки решил да проведе своето мероприятие в хотел 4 звезди определено ще оцени високата ефективност и резултатност от съдействието на мениджъра за събития. Детайлното планиране и дълбоки познания за етикет са друг ключов момент, който подкрепя необходимостта ви от такъв тип специалисти.

Професионалните умения се допълват с личните качества на събитийния организатор. Обикновено това са доста  гъвкави хора, с много креативен и иновативен ум. Способността им да излязат от всяка ситуация и да съумеят да подредят хаоса в динамичния ход на събитията е наистина ценно умение. Квалификационният им опит поставя редица предимства:

  • Познават всеки аспект от спецификата на събитието;
  • Имат стратегическо мислене и могат да изграждат цялостен концептуален план;
  • Базират плана на изходни параметри и поставят задачи и микро- или подзадачи, както и хронология на случване;
  • Знаят кое колко време отнема и какви са срокове за поръчка, доставка и монтаж на украса и оборудване;
  • Имат широк списък с доверени сътрудници за изпълнение на микро задачките;
  • Свикнали са да реагират бързо, ако нещо се промени в процес или има проблем.

Как да подберете своя event мениджър за събитие в хотел 4 звезди

Професията  събитиен организатор става все по-приложима напоследък. Често пъти това са хора, част от екипа на професионална агенция, чиято основна сфера на дейност е events management или мениджмънт на събития. Тук се обхващат събития от различно естество и големина – правителствени, браншови, корпоративни или лични. Експертите в тази област са ценни помощници, които влагат идеи и полагат много усилия за да превърнат мечтаното празненство в 4 звезден хотел в реалност!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *