Басейн

Olive’Spa Center разполага с приятен басейн с дължина 8,5 метра и обособена джакузи зона за релакс. Максималната дълбочина на басейна е 170 см, минимална -140 см.

На разположение на гостите са няколко шезлонга и масички, на които можете спокойно да релаксирате с тонизираща напитка или коктейл от Лоби бара на хотела. При желание от страна на гостите, могат да бъдат организирани часове по:

  • Лечебно плуване за деца
  • Плуване за бебета
  • Детски рождени дни и различни партита

При ползването на басейна, носенето на плувна шапка е задължително. Цените за ползването на басейна са както следва:

Еднократно посещение на басейн – 25,00 лв.
Еднократно посещение на дете – 12,50 лв.

Карта за 1 месец – 130 лв.

Карта за 6 месеца – плащате 5, ползвате 6 месеца (650 лв. общо)

Плуване с мама и тати с е подходящо занимание в басейн както за бебетата, така и за техните родители.  Плуването подобрява мускулният тонус, издръжливостта, силата, координацията, баланса и кръвообращението на бебето. Развива се увереност и самочувствие, като децата имат по-добър и спокоен сън. Всеки вторник, сряда, четвъртък и събота преди обяд можете да се включите с Вашето бебе в часовете по бебешка водна аеробика, организирани от Деница Чобанова в басейна на Olive`Spa Center. Записване за Вашето бебе можете на направите на следния адрес: http://pluvanesbebe.bg/bg/basejn-olives/. За допълнителна информация телефон 0887 488 558 и имейл info@pluvanesbebe.bg.