Басейн

Olive’Spa Center разполага с малък басейн с дължина 8,5 метра и обособена джакузи зона за релакс. Максималната дълбочина на басейна е 170 см, минимална-140 см.

На разположение на гостите са няколко шезлонга и масички, на които можете спокойно да релаксирате с тонизираща напитка или коктейл от Лоби бара на хотела. При желание от страна на гостите, могат да бъдат организирани часове по:

  • Лечебно плуване за деца
  • Плуване за бебета
  • Детски рождени дни и различни партита

При ползването на басейна, носенето на плувна шапка е задължително. Цените за ползването на басейна са както следва:

Еднократно посещение – 12 лв.
Еднократно посещение на дете – 6 лв.

Лечебно плуване за деца МАЛКИ РИБКИ е насочено върху психо-физическа релаксация и емоционален баланс, които освен че носят повече усмивки на децата, ги правят и по-здрави. Този вид лечебно плуване е предназначено за деца с емоционални проблеми, гръбначни изкривявания, наднормено тегло, астма,  често боледуване, заекване.  Треньорите на малките рибки  ще научат децата Ви да плуват и ще допринесат да станат по-здрави, по-силни, по-умни и по-емоционално устойчиви. За записване можете да позвъните на телефон 0889 357 669 или да пишете на имейл office@malkiteribki.com.

Плуване с мама и тати с е подходящо занимание както за бебетата, така и за техните родители.  Плуването подобрява мускулният тонус, издръжливостта, силата, координацията, баланса и кръвообращението на бебето. Развива се увереност и самочувствие, като децата имат по-добър и спокоен сън. Всеки вторник, сряда, четвъртък и събота преди обяд можете да се включите с Вашето бебе в часовете по бебешка водна аеробика, организирани от Деница Чобанова в басейна на Olive`Spa Center. Записване за Вашето бебе можете на направите на следния адрес: http://pluvanesbebe.bg/bg/basejn-olives/. За допълнителна информация телефон 0887 488 558 и имейл info@pluvanesbebe.bg.

error: Content is protected !!